logo

OTP Bank susține agricultorii harnici. Vacanță de vis și-a găsit câștigătorul


https://www.ipn.md/ro/otp-bank-sustine-agricultorii-harnici-vacanta-de-vis-si-7542_1086836.html

Când crești o afacere în agricultură cea mai importantă resursă este timpul. Știind îndeaproape grijile agricultorilor, OTP Bank a oferit celor mai harnici agricultori oportunitatea de a câștiga un premiu special - timp pentru sine.

Mecanismul a fost unul simplu: la contractarea unui credit pentru afacerea lor în agricultură, fiecare client OTP Bank a primit un card VISA Gold Gratuit cu 1 000 de lei în cont și șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, o vacanță de vis, în orice destinație turistică.

„Pentru finalul campaniei Agro din acest an, echipa OTP Bank a optat pentru un premiu mai special. Știind că un agricultor este mereu cu gândul la afacerea sa, iar timpul de recuperare mai mereu este amânat, am pregătit un certificat în valoare de 50 000 lei, pe care agricultorul să-l folosească pentru a se odihni și a reveni în forță cu planuri de viitor.” declară Tatiana Maximov, șef Departament AgroBusiness, OTP Bank

Finanțarea destinată afacerilor agricole este o modalitate de asigurare împotriva riscurilor și capriciilor vremii, dar și o oportunitate de creștere, adaptată specificului afacerilor din domeniul agriculturii.

„Evident ca unul dintre cele mai mari țeluri a unui agricultor este să evite riscurile. Le putem evita doar investind în sisteme și utilaje potrivite. Finanțarea la timp este foarte importantă, iar OTP Bank m-a susținut prin oferirea unui credit în timp record. Cât despre premiu, m-am simțit încurajat. Pe lângă faptul că am un susținător financiar puternic, acum pot explora idei de finanțare și reveni în forță după vacanță.” declară Sergiu Grîjancovschi, client OTP Bank, câștigătorul campaniei

Dacă și tu intenționezi să îți dezvolți afacerea procurând echipamente, utilaje, sau vrei să investești în spații de depozitare sau camere frigorifice, la OTP Bank vei găsi soluția de finanțare potrivită.
AgroFabrica este terenul fertil pentru creșterea afacerii tale. Iar de vrei să procuri un teren agricol, banca îți oferă finanțare de până la 100% din valoarea acestuia.


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.