logo

Naționala Moldovei a fost învinsă de Slovenia


https://www.ipn.md/ro/nationala-moldovei-a-fost-invinsa-de-slovenia-7979_1076848.html

Selecționata de fotbal a Moldovei a suferit a treia înfrângere în Liga Națiunilor. Tricolorii au cedat la scor în fața Sloveniei, cu 0-4, transmite IPN.

Slovenii au condus la pauză deja cu 3-0. Sandi Lovric a deschis scorul în minutul 8. În minutul 36, Igor Armaș a provocat un penalty, iar Haris Vuckic l-a învins pe Stanislav Namașco. Peste doar 5 minute, atacantul lui Real Zaragoza a reușit dubla.

În repriza a doua, slovenii au mai beneficiat de un penalty, după ce a faultat în careu Sergiu Plătica. Duelul Namașco - Vuckic s-a încheiat din nou în favoarea atacantului sloven. El a reușit hat-trick-ul în minutul 55.

Selecționerul Engin Firat a folosit următorii jucători: Namașco, Reabciuk, Mudrac (Crăciun 46), Armaș, Ioniță (Taras 74), Carp (Caimacov 46), Racu, Nicolaescu (Spătaru 79), Plătica (Milinceanu 59), Rață.

„Luna octombrie a fost una de coșmar pentru noi. Încasăm goluri foarte ușor. Voi discuta la Federație să vedem ce facem mai departe”, a declarat selecționerul Moldovei, Engin Firat.

Slovenia urcă pe primul loc în grupă, cu 10 puncte, cu două mai mult ca Grecia, care a remizat cu Kosovo, scor 0-0. Moldova încheie clasamentul, cu un singur punct la activ. Pe 15 noiembrie, Moldova va găzdui Grecia, iar pe 18 noiembrie tricolorii vor juca în deplasare cu Kosovo.