logo

Maib recomandă: Accesează servicii de consultanță în afaceri de la parteneri


https://www.ipn.md/ro/maib-recomanda-acceseaza-servicii-de-consultanta-in-afaceri-de-7542_1093679.html

Maib continuă dezvoltarea parteneriatelor pentru oferirea soluțiilor non-financiare businessului autohton. În cadrul proiectului „maib recomandă”, demarat în luna mai 2022, banca anunță lansarea Serviciilor de consultanță în afaceri și management.

Este o premieră pentru piața locală de business banking și integrează o gamă completă de soluții oferite de către partenerii maib:

  • Consultanță și asistență în afaceri;
  • Elaborarea și monitorizarea implementării planurilor de business;
  • Studii de fezabilitate în diverse industrii;
  • Asistență bancară pentru obținerea finanțării și asistență în procesul de contractare a creditelor.
     

Indiferent de sectorul de activitate sau provocare, partenerii recomandați de maib în domeniul prestării serviciilor de consultanță în afaceri și management îți pot oferi asistență, astfel încât să fii în continuare competitiv pe piață, indiferent de evoluția acesteia.

În cadrul proiectului „maib recomandă” poți beneficia și de servicii contabile de la parteneri. Pentru detalii click aici.

E ușor să aplici

Completează cererea de aici, iar partenerul ales te va contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta toate detaliile și a-ți prezenta oferta. Inițiază parteneriatul și bucură-te de rezultate.

Pentru informații suplimentare sună la 062 19 00 42.

Unim eforturi, dezvoltăm afaceri!

Maib – simplu și ușor!


*******

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.