logo

Maib a fost desemnată de BERD „Cea mai activă bancă emitentă din Moldova în 2023” în cadrul Trade Facilitation Program


https://www.ipn.md/ro/maib-a-fost-desemnata-de-berd-cea-mai-activa-7542_1104582.html

Maib a fost onorată cu prestigiosul premiu „Cea mai activă bancă emitentă din Moldova în 2023” în cadrul celei de-a 33-a reuniuni anuale a Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), care a avut loc în perioada 14 - 16 mai 2024.

Acest premiu este o recunoaștere a angajamentului nostru continuu pentru susținerea activității de comerț internațional pe piața locală și a rezultatelor remarcabile pe care le-am obținut în cadrul programului TFP - Trade Facilitation Program.

Menționăm faptul că doar în anul 2023, în cadrul Trade Facilitation Program al BERD, maib a emis tranzacții documentare pentru clienți (garanții și acreditive stand-by) în valoare de 2 830 000 euro.

Ne angajăm să sprijinim în continuare clienții maib și afacerile lor, contribuind prin instrumente financiare avantajoase la dezvoltarea durabilă a economiei Republicii Moldova.


Lansat în 1999, programul TFP al BERD promovează comerțul exterior către și din economiile în care BERD investește.

     


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.