logo

Licitarea a 14 locuri aduce peste 5 milioane de lei în bugetul capitalei


https://www.ipn.md/ro/licitarea-a-14-locuri-aduce-peste-5-milioane-de-7966_1094140.html

Peste cinci milioane de lei vor ajunge în bugetul municipal după adjudecarea a 14 loturi pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău. Luni municipalitatea a desfășurat a 18-a licitaţie deschisă, transmite IPN.

La concurs au fost scoase 30 de loturi pentru gherete, cu profilurile, inclusiv, prestări servicii de vulcanizare și balansare, prestare servicii de agrement: cursă cu obstacole și instalații grilă suspendate și prestări servicii desen decorativ corporal.

13 loturi au fost excluse din cauza lipsei cererilor, iar trei loturi au fost excluse la decizia Comisiei pentru licitaţii, pe motivul necorespunderii setului de acte.

Termenul contractului este de cinci ani. Organizatorul licitațiilor este Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Recent a fost organizată o nouă licitație pentru obținerea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, proprietatea municipiului Chişinău. O altă licitaţie de acest fel va fi organizată pe 21 decembrie curent. La licitație pot participa persoane fizice și juridice din Republica Moldova, dar și investitori străini.