logo

Ion Hadârcă a fost numit candidat pentru alegerile în Senatul României


https://www.ipn.md/ro/ion-hadarca-a-fost-numit-candidat-pentru-alegerile-in-senatul-romaniei-7965_1030859.html

Preşedintele Partidului Liberal Reformator, Ion Hadârcă, a fost desemnat drept candidat pentru alegerile în Senatul României pe listele Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor din România. În cadrul unei întruniri a aleşilor locali ai partidului, care a avut loc în oraşul românesc Vaslui. Ion Hadârcă a fost numit pentru alegerile în Senat, iar Cristian Cosmin în Camera Deputaţilor, transmite IPN.

La eveniment au fost prezenţi liderii partidului, Călin Popescu Tăriceanu, co-preşedinte ALDE şi preşedinte al Senatului României şi Daniel Constantin, co-preşedinte ALDE şi deputat în Parlamentul României, lideri locali şi consilieri de diferite nivele ai Alianţei Liberalilor şi Democraţilor. PLR a fost reprezentat de o delegaţie din care au făcut parte Oleg Bodrug, co-preşedintele PLR, Valeriu Saharneanu, membru al Biroului Permanent şi reprezentanţi ai unor filiale teritoriale.

Partidul Liberal Reformator din Moldova este partener politic cu Partidul Liberal Reformator din România, fondat de Călin Popescu Tăriceanu, care, fuzionând cu Partidul Conservator a lui Daniel Constantin, au constituit în iunie 2015 Alianţa Liberalilor şi Democraţilor.

Alegerile generale în Parlamentul României vor avea loc la 11 decembrie curent.