logo

Ion Ceban: În prima săptămână ca primar, voi face să avem o coaliție cu blocul ACUM


https://www.ipn.md/ro/ion-ceban-in-prima-saptamana-ca-primar-voi-face-8006_1069279.html

În prima săptămână după ce voi intra în biroul de primar, voi face să avem o coaliție cu blocul ACUM. Într-un briefing de presă susținut pe 1 noiembrie, Ion Ceban, candidatul PSRM la funcția de prima al capitalei, a declarat că se pot alătura și ceilalți consilieri care nu au probleme de integritate, transmite IPN.

„Sunt sigur că vom reuși să avem o coaliție cu blocul ACUM, dar vreau să avem și un plan concret, termene concrete de realizare a acțiunilor. Nu avem ce împărți. Avem doar să rezolvăm problemele cât mai curând posibil”, a spus Ion Ceban.

Candidatul PSRM a precizat că trebuie lucrat la bugetul Primăriei pentru anul 2020, că orașul trebuie pregătit pentru iarnă și că trebuie aprobate multe regulamente care țin de compensații, de construcții etc. „Lucrurile nu mai pot aștepta. Din momentul în care voi intra în birou, mă voi preocupa de subiectele din programul electoral, înglobând toate ideile bune ale celorlalți colegi”, a declarat candidatul PSRM.

Potrivit lui Ion Ceban, discuțiile despre orașul Chișinău sunt discuții despre canalizare, despre transportul public, despre locurile de joacă pentru copii, despre drumuri, trotuare și mirosul de la stația de epurare. „Toate aceste lucruri nu le putem diviza. Sunt probleme care ar trebui să ne unească și probleme care trebuie rezolvate împreună”, a spus Ion Ceban.

„Am voința, am cunoștințele necesare, am forțele necesare pentru a schimba Chișinăul spre bine”, a spus Ion Ceban.