logo

Ilan Șor a venit în PMAN alături de un europarlamentar


https://www.ipn.md/ro/ilan-sor-a-venit-in-pman-alaturi-de-un-europarlamentar-7965_1043791.html

Partidul Șor a organizat duminică, 26 august, în Piața Marii Adunări Naționale o acțiune „în susținerea proiectelor sociale inițiate de liderul formațiunii, Ilan Șor. Simpatizanții formațiunii au făcut frigărui și s-au distrat. În același timp, în preajma Arcului de Triumf și a monumentului Ștefan cel Mare, s-au adunat protestatarii Mișcării de Rezidență Națională ACUM, taberele fiind despărțite de un cordon al carabinierilor. Huiduit de manifestanții de lângă Arcul de Triumf , în scena din PMAN a urcat Ilan Șor, alături de un europarlamentar, transmite IPN.

„Am venit să luptăm pentru proiectele noastre, să ajutăm oamenii”, a declarat primarul de Orhei Ilan Șor. „Astăzi, în țara noastră cineva vrea să ne închidă proiectele. Dar noi am făcut și vom continua să facem. Vor fi magazinele sociale în continuare. Noi lucrăm pentru oameni și vom continua să o facem”, a mai spus liderul formațiunii. Potrivit lui, faptul că în scenă este și un europarlamentar demonstrează că Europa vede diferit procesele din Republica Moldova.

„Am venit astăzi la acest eveniment pentru a susține proiectele implementate de liderul Partidului Politic Șor, Ilan Șor”, a menționat Barbara Kappel, membră a Parlamentului European, citată într-un comunicat de presă al formațiunii. „Vreau să declar că acțiunile implementate de această formațiune sunt binevenite pentru Republica Moldova și Uniunea Europeană susține acest lucru, mai ales că este vorba de proiecte sociale. Și sunt sigură că la scrutinul parlamentar din februarie 2019, Partidul Șor va ieși învingător”, a mai spus Barbara Kappel.

Eurodeputata a fost huiduită de mulțimea de lângă Arcul de Triumf când a apărut alături de Ilan Șor pe scenă. „Hoții pe care europarlamentarul trebuie să și-o asume”, se auzea din mulțime.