logo

Igor Ursachi, antrenor la Olimpia Bălţi


https://www.ipn.md/ro/igor-ursachi-antrenor-la-olimpia-balti-7979_1004357.html

Igor Ursachi este noul antrenor al Olimpiei Bălţi. El a debutat pe banca tehnică a echipei în meciul de campionat cu Academia Chişinău, încheiat cu scorul de 0-3 pentru „studenţi”.

Ursachi, în vârstă de 50 de ani, este al cincilea antrenor al Olimpiei în actuala stagiune, notează IPN. Anterior el a mai pregătit formaţiile Dacia Chişinău, FC Costuleni, Veris Drăgăneşti, iar ultimul său loc de muncă a fost la debutanta Diviziei Naţionale, Speranţa Crihana Veche, de unde a plecat în toamna anului trecut. Între anii 2002 şi 2005, Ursachi a fost secundul lui Viktor Pasulko la Naţionala Moldovei.

Olimpia a rămas fără tehnician după ce Victor Berco şi Sergiu Rogaciov au plecat de la echipă în urma unui conflict cu administraţia clubului. La începutul lunii martie, patronul Olimpiei, Serghei Chiseliov, a retras echipa din Divizia Naţională, însă a revenit asupra deciziei câteva zile mai târziu. Formaţia bălţeană evoluează în a doua parte a campionatului cu juniorii de la Şcoala de fotbal din Bălţi, iar după 24 de etape ocupă locul 9 în clasament.