logo

Banca Națională a Moldovei organizează Săptămâna carierei


https://www.ipn.md/ro/banca-nationala-a-moldovei-organizeaza-saptamana-carierei-7966_1101163.html

Banca Națională a Moldovei organizează Săptămâna carierei în perioada 4-8 decembrie. Vor fi abordate subiecte legate de carieră și oportunități în banca centrală. Evenimentul va include activități desfășurate atât la sediul BNM, cât și la universitățile de profil din toată țara. Banca Națională își propune prin aceste acțiuni să aducă domeniul financiar-bancar mai aproape de publicul care își dorește o carieră la banca centrală, transmite IPN.

În cadrul unei serii de ateliere de lucru, participanții vor avea ocazia să discute cu experții BNM și să afle din prima sursă cum este să fii angajat al băncii centrale. De asemenea, vor afla detalii despre stagiul de practică în cadrul Băncii Naționale a Moldovei, cât și despre ofertele de posturi vacante, precum și despre modalitatea de înscriere în concursurile de angajare.

Pe parcursul celor cinci zile se vor desfășura și concursuri ce țin de activitatea BNM, iar câștigătorii vor avea parte de surprize, inclusiv o zi petrecută în instituție alături de echipa angajaților băncii. Cei prezenți vor fi invitați să pună întrebări, să-și comunice opiniile și așteptările față de BNM ca potențial angajator.

Săptămâna carierei la Banca Națională a Moldovei continuă șirul evenimentelor organizate de către BNM în colaborare cu instituțiile de învățământ superior din țară.