Primăvara asta tu alegi să câștigi cu maib și Visa

Primăvara continuă cu promoții atractive și premii generoase oferite de maib și Visa.

Deschizând un card Visa de la maib în perioada 1 aprilie – 31 mai a.c., clienții maib vor beneficia de un bonus garantat de bun venit în valoare de 100 de lei. Indiferent dacă optează pentru cardul salarial, social sau freelance, vor primi bonusul chiar după prima cumpărătură de minimum 100 de lei. 

În plus, automat clienții vor participa la tombola cu premii, la care vor avea șansa să câștige unul dintre cele 40 de vouchere Linella în valoare de 2 000 de lei fiecare. În tombolă vor fi înscrise automat cumpărăturile în sumă de minim 300 de lei achitate cu cardul Visa de la maib. Cu cât mai multe achitări unice în valoare de 300 lei, cu atât mai multe înscrieri și, respectiv, mai mari șansele de câștig.

În total, vor fi acordate 40 de vouchere pe toată durata promoției, fiind efectuată câte o extragere pe lună, a câte 20 de vouchere fiecare.


Subliniem faptul că un câștigător poate beneficia de un singur voucher, iar bonusul de bun venit este acordat în limita bugetului disponibil.

Mai multe informații despre promoție poți afla aici.

Tu conduci. maib


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.