Primăria Chișinău trebuie să devină un model de administrare, Ruslan Codreanu

Primăria municipiului Chișinău trebuie să devină un model de administrare și acest lucru îl poate face echipa Blocului electoral „Ruslan Codreanu” – o spune candidatul la șefia capitalei, Ruslan Codreanu, transmite IPN.

Potrivit lui, Blocul electoral „Ruslan Codreanu” știe cum să administreze. Avem în spate experiență de administrare. Pe lângă studiile pe care le avem, am creat, am condus echipe și am gestionat bugete. Și noi suntem buni în asta, pentru că noi suntem alături de oameni, împreună cu oamenii și pentru oameni”, a declarat candidatul în cadrul unei conferințe de presă.

Ruslan Codreanu candidează la funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea Blocului electoral „Ruslan Codreanu”, constituit din Partidul politic „Puterea Oamenilor”, pe care îl conduce, dar și Partidul Politic „Uniunea Creștin-Socială din Moldova, condus de ex-ministrul Valeriu Pleșca.

Conform tragerilor la sorți, Ruslan Codreanu, Blocul electoral „Ruslan Codreanu” urmează să fie cu numărul 2 în buletinul de vot.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.