Prima cremă cu canabis produsă în Republica Moldova

Prima cremă cu canabis produsă în Republica Moldova

În premieră pentru piața cosmeticelor din Republica Moldova, compania „Viorica-Cosmetic” lansează primele produse cu canabis fabricate pe teritoriul țării noastre. Ingredientul de bază este untul de cânepă, obținut prin presarea la rece a semințelor de cânepă, ceea ce asigură păstrarea componentelor valoroase din materia primă și calităților nutritive. Untul de canabis hidratează în profunzime, elimină deficitul de substanțe nutritive și îmbunătățește elasticitatea. 

Alături de alte inovații din industria frumuseții lansate în premieră pentru țara noastră, precum sistemul de îngrijire „Viorica Vie” bazat pe complexul antioxidant unic Viephenol, acum lansăm produse cosmetice care conțin untul de cânepă. În acest sens, consumatorii au posibilitatea să se familiarizeze cu crema cu canabis pentru mâini, care conține o concentrație de 15% de unt de canabis. Acest procentaj este optim pentru a asigura o hidratare profundă a pielii mâinilor, care este expusă zilnic la factorii externi ce cauzează erupții cutanate. Agenții iritanți externi pot pătrunde în profunzime și pielea devine vulnerabilă și reactivă, iar crema cu unt de canabis repară bariera protectoare slăbită și neutralizează descuamarea și mâncărimea. Crema cu canabis pentru corp, are o concentrație de 10% de unt de canabis. O formulă potrivită pentru recondiționarea porțiunilor de piele uscată de pe corp”, susține Vadim Stati, Brand manager Viorica-Cosmetic.

Produsele au o textură densă și hidratează eficient atât pielea uscată, cât și pielea predispusă la deshidratare. Efectul hidratant puternic asigură o senzație de confort de lungă durată. Este de menționat faptul că produsele cu unt de canabis ale companiei „Viorica-Cosmetic” nu conțin siliconi, uleiuri minerale și parabeni.

Procesul complex de creare a produselor cu unt de canabis a avut o durată de 2 ani, începând de la analiza necesităților pielii deshidratate și uscate până la testarea propriu-zisă a produsului pe un eșantion de consumatori. Proprietățile untului de canabis demonstrate științific, și anume: efectul de reducere a pierderii transepidermice de apă și de menținere a nivelului optim de hidratare a pielii ne-a motivat să elaborăm un produs care va satisface toate necesitățile pielii uscate. Produsele au fost create sub control dermatologic”, a subliniat Pociumban Alla, cosmetolog-tehnolog Viorica-Cosmetic.

„Viorica-Cosmetic” este o companie modernă care își dezvoltă în mod continuu propriile produse. Datorită echipei științifice și cooperării active cu laboratoarele internaționale, „Viorica-Cosmetic” a devenit unica companie autohtonă producătoare de cosmetice a căror produse s-au bucurat de atenția experților mondiali la concursurile internaționale în domeniul beauty.

Persoana de contact:

Elena Arsenii, 068508406


*******

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.