Premiul Fundaţiei ERSTE pentru Integrare Socială 2011INVITAŢIE

 

 Fundaţia ERSTE are onoarea de a vă invita la Sesiunea de Informare cu privire la Premiul Fundaţiei ERSTE pentru Integrare Socială 2011 (http://erstestiftung.org/integration-award/), care va avea loc dupa cum urmeaza:

 25 octombrie – Chisinau

Ora 12.00 / USM, str. A.Mateevici 60, bl.4, sala 222

 26 octombrie – Balti

Ora 12.00 / Universitatea de Stat "Alecu Russo" din Balti, str. Puskin 38, sala Senatului

 27 octombrie – Cahul

Ora 12.00 / Sediul Primăriei din Cahul, str. Piaţa Independenţei 6, et.4, sala de şedinţe.

 

Premiul Fundaţiei ERSTE pentru Integrare Socială a fost lansat în 2007 şi are ca scop oferirea de  recunoaştere şi încurajare pentru crearea unei societăţi inclusive şi echitabile. Premiul se dezvoltă de la o ediţie la alta – din patru ţări incluse în primul apel, suntem prezenţi în douăsprezece ţări pentru anul 2011.

 

Din dorinţa de a continua să aducem recunoaştere publică şi să recompensăm proiectele creative de integrare socială care produc o schimbare în bine în cele 12 ţări din Europa Centrală şi de Sud-Est, printre care şi Republica Moldova, în aceasta ediţie, sub motto-ul:

 

„Tu ce ai schimba?”

 

oferim premii în bani în valoare de 610.000 euro.

 

Evenimentul are în vedere prezentarea detaliată a etapelor şi informaţiilor esenţiale despre ediţia 2011 a Premiului. Totodată, acesta va oferi oportunitatea de a răspunde eventualelor întrebări din partea participanţilor cu privire la iniţiativa Fundaţiei ERSTE.

 

În speranţa că vă veti alatura, vă rugăm pentru confirmarea participării, să contactaţi:

Crina Marina Morteanu, Coordonator regional – Republica Moldova şi România

e-mail: crina.morteanu@socialintegration.org sau telefon: +40 7222 63659

 

Tudor Stefan, Coordonator PR, tustefan@gmail.com, mob. 069143488

  

Fundatia ERSTE (http://www.erstestiftung.org/) este succesorul legal al primei Bănci de Economii Austriece, “Erste oesterreichische Spar-Casse”, cu o tradiţie de peste 190 de ani, şi este acţionarul majoritar al Grupului Erste.  Cele două misiuni ale sale provin din această veche tradiţie: Fundaţia ERSTE asigură viitorul Grupului Erste ca şi companie independentă, şi reinvesteşte profitul în activităţi pentru binele public. Fundaţia ERSTE, una dintre cele mai mari instituţii şi un fel unic de Fundaţie Europena, îşi desfăşoară activitatea în regiunea Europei Centrale şi de Sud-Est unde, împreună cu partenerii săi, implementează numeroase proiecte pentru binele public.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.