Premierul României reiterează importanța parteneriatului strategic cu Republica Moldova

Premierul român, Viorica Dăncilă, a reiterat importanța deosebită pe care România o acordă parteneriatului strategic cu Republica Moldova, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o, miercuri, 22 august, la Palatul Victoria, cu reprezentații Asociației Investitorilor din România (AIR) în Republica Moldova, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat al Guvernului de la București, șeful executivului a subliniat importanța intensificării consultărilor şi cooperării bilaterale pe toate temele de interes comun, precum „sporirea prezenței investiționale, racordarea ireversibilă a Republicii Moldova la UE şi, implicit, la România, sub raport energetic, al infrastructurii, al instituțiilor, dar şi al valorilor”.

În cadrul reuniunii au fost prezentate prioritățile de activitate ale Asociației Investitorilor din România în Republica Moldova și manifestarea interesului reciproc privind consolidarea eforturilor pentru îmbunătățirea mediului investițional din Republica Moldova prin întrajutorare reciprocă.

La începutul acestui an, cu ocazia vizitei la Chișinău, șeful executivului român a fost prezent și la evenimentul de lansare a AIR în Republica Moldova.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.