Premierul Maia Sandu: Îmi doresc oameni onești în funcția de primar

Premierul Maia Sandu a votat „ca să poată să fie continuat efortul dificil, dar absolut necesar de curățare a statului și de construcție a unor instituții care să funcționeze în interesul cetățeanului”. „Îmi doresc oameni onești aleși astăzi în funcția de primar, oameni curajoși, care să spargă toate scheme de corupție, și oameni profesioniști, care știu să rezolve problemele cetățenilor în mod transparent și cu maximă corectitudine și responsabilitate”, a declarat Maia Sandu după ce și-a exercitat dreptul la vot, transmite IPN.

Șefa executivului a menționat că probleme sunt foarte multe și este nevoie de continuarea efortului de curățare a instituțiilor, și la nivel central, și la nivel local, de corupție, de oameni iresponsabili, care au delapidat averile publice și care au creat problemele cu care se confruntă astăzi oamenii și în municipiul Chișinău, și în alte localități. Maia Sandu își dorește să aibă siguranța că bugetul municipal e folosit corect, în interesul cetățenilor. Își dorește inițiative de amenajare a parcărilor, de reparație durabilă a drumurilor, proiecte care să facă orașul mai frumos.

„Vreau să îndemn cetățenii să iasă neapărat astăzi la vot. Este foarte și foarte important și în municipiul Chișinău, și în alte localități unde are loc turul doi al alegerilor locale, este foarte important să mergem la vot și să decidem noi soarta noastră”, a mai spus premierul.

Pentru turul doi al alegerilor locale, au fost organizate 1442 de secții de votare, dintre care 307 în municipiul Chișinău. Secțiile de votare sunt deschise până la 21.00.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.