Premierul a transmis condoleanțe în legătură cu incendiul din Odesa soldat cu zece morți

Prim-ministrul Ion Chicu a transmis un mesaj de condoleanțe omologului său ucrainean, Oleksiy Honcharuk, în legătură cu incendiul produs în orașul Odesa soldat cu decesul a zece persoane, printre care și un pompier, transmite IPN.

„Îmi exprim întreaga compasiune pentru pierderea vieții a zece oameni, în rezultatul incendiului din 4 decembrie, în Odesa. Transmit cele mai sincere condoleanțe familiilor și celor apropiați. În aceste momente grele, sunt cu gândul la toți cei afectați de cumplita tragedie. Durerea morții cuiva drag nu poate fi alinată cu nimic”, se menționează în mesajul premeirului.

8 decembrie a fost declarată zi de doliu în Ucraina, după ce un incendiu puternic a izbucnit, pe 4 decembrie, la etajul trei al unei clădiri cu şase etaje din orașul Odesa. Flăcările au mistuit circa o mie de metri pătraţi. Presa din țara vecină scrie că în timpul incendiului, persoanele aflate în clădire săreau pe geam pentru a-și salva viața. Printre cei zece decedați se numără și un pompier. Totodată, mai multe persoane au fost transportate la spital. Oamenii legii investighează, în calitate de versiuni, incedierea și supraîncărcarea sistemului electric.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.