Premierul a solicitat o şedinţă cu decidenţii din sistemul de sănătate privind piaţa medicamentelor

Premierul Pavel Filip a solicitat o şedinţă cu decidenţii din sistemul de sănătate referitor la piaţa medicamentelor. Premierul a cerut Ministerului Sănătăţii, în cadrul şedinţei de astăzi a Guvernului, un raport privind implementarea Planului de Acţiuni pentru asigurarea populaţiei cu medicamente, aprobat anterior, transmite IPN.

În cadrul şedinţei, factorii de decizie din sistemul medical urmează să prezinte o viziune clară asupra reformelor în acest domeniu.

Tot în cadrul şedinţei de astăzi, şeful Guvernului a solicitat Ministerului Educaţiei să întreprindă toate măsurile pentru buna organizare a examenelor, a celor de bacalaureat şi a celor de absolvire a ciclului gimnazial.

„Avem nevoie ca aceste examene să respecte exigenţele pentru testarea cunoştinţelor, tinerii trebuie să fie educaţi că rezultatele nu pot fi obţinute decât în urma efortului personal şi că este nevoie de foarte multă muncă în acest sens”, a menţionat prim-ministrul.

Totodată, premierul a cerut ministerului să asigure evitarea situaţiilor în care elevii sunt victime ale unor exigenţe exagerate sau a unui exces de zel din partea organizatorilor examenelor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.