Premier: Persistă pericol mare pentru anul agricol

În condițiile secetei severe din ultima perioadă, persistă un pericol mare pentru anul agricol. O spune premierul Ion Chicu. Potrivit lui, săptămâna curentă urmează să fie discutate acțiunile care să diminueze riscurile pentru securitatea alimentară, transmite IPN.

După ședința conducerii de vârf a țării, Ion Chicu a declarat că săptămâna aceasta toată atenția autoritățile va fi orientată spre economie. Toate măsurile pentru susținerea mediului de afaceri, adoptate săptămâna trecută în Parlament, urmează să înceapă să fie implementate.

Totodată, urmează să fie discutată serios situația din agricultură și securitatea alimentară, inclusiv la întrevederi cu agricultorii. Potrivit premierului, de asemenea, vor avea loc discuții cu reprezentanții mediului de afaceri pentru a coordona revenirea la activitățile economice, care au fost sistate.

Șeful executivului a mai spus că autoritățile urmează să revină și la planurile legate de industrializarea raioanelor, unde urmează să fie aduși investitori.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.