Precizările Moldovagaz privind compensațiile din facturi

Întreprinderea „Moldovagaz” informează că pot fi constatate cazuri în care la unii consumatori gradul de vulnerabilitate indicat în facturile emise diferă de statutul stabilit de Guvern prin intermediul platformei www.compensatii.gov.md. Pentru aceste situații, compania propune consumatorilor să efectueze plățile conform facturilor. Recalcularea se va face în factura pentru luna viitoare, transmite IPN.

„Discrepanțele (erorile) financiare identificate în următoarele zile/săptămâni vor fi înregistrate ca plată în avans, iar recalcularea efectuată se va reflecta în factura pentru luna decembrie, care urmează a fi expediată consumatorilor la începutul lunii ianuarie”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

În cazul întrebărilor suplimentare, consumatorii sunt îndemnați să apeleze la contact-centrul SA „Moldovagaz”, la numărul scurt de telefon: 1304 sau la centrul relații cu consumatorii, situat la adresa municipiul Chișinău, str. Pușkin, 64, precum și la oficiile comerciale ale companiei în regiunile țării.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.