PDM anunță desfășurarea unor întruniri social-politice până la sfârșitul lunii

Partidul Democrat anunță desfășurarea unor întruniri social-politice, în perioada 10-30 iunie, non-stop, în Piața Marii Adunări Naționale, precum și în fața mai multor instituții de stat. O dispoziție în acest sens a fost semnată pe 10 iunie de către viceprimarul capitalei, Nistor Grozavu, ca urmare a unor declarații prealabile înaintate de PDM, transmite IPN.

Potrivit dispoziției, PDM planifică întruniri social-politice în fața Guvernului, în PMAN, la Curtea Constituțională, la Ministerul Afacerilor Interne, precum și în fața Procuraturii Generale. Printre adresele menționate în declarațiile prealabile se mai numără și Șoseaua Hâncești, 64, unde este amplasată televiziunea publică, dar și strada Armenească, 44/3, unde se află sediul central al PDM. În dispoziție se mai menționează și alte locații, cum ar fi Ministerul Finanțelor, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Solicitat de IPN, vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, a spus că formațiunea a anunțat anterior că va organiza manifestații pașnice la solicitarea susținătorilor, însă nu a oferit alte detalii.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.