PAS nu va răspunde invitației PDM la negocieri

Partidul Acțiune și Solidaritate nu va răspunde invitației democraților la negocieri. „Plahotniuc și PDM au furat, au mințit, au umplut țara cu propria murdărie, iar în prezent caută târguri? Pentru ce? Ca să poată fura mai departe? Avem prea mult respect pentru cetățeni ca să intrăm în târguri cu bandiții. Le recomandăm să nu mai piardă timpul cu scrisorele”, a declarat pentru IPN Cristina Bujor, purtătorul de cuvânt PAS.

Vicepreședintele PDM, Vlad Cebotari, a anunțat vineri, 1 martie, într-un briefing de presă că formațiunea a adresat scrisori către Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr, prin care îi invită la negocieri pentru formarea unei majorități parlamentare, „astfel încât să fie asigurată o guvernare eficientă a Republicii Moldova, în conformitate cu așteptările oamenilor”.

Conform rezultatelor preliminare, după prelucrarea a 100% din procesele-verbale, Partidul Socialiștilor a obținut 35 de mandate de deputat, Partidul Democrat a obținut 30 de mandate, Blocul electoral ACUM DA PAS a câștigat 26 de mandate, iar Partidul Șor – șapte. În Parlament au acces trei candidați independenți.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.