PSRM anunță o acțiune de protest

Partidul Socialiștilor pregătește pentru data de 18 noiembrie o acțiune de protest de amploarea la Chișinău, la care așteaptă participarea a zeci de mii de cetățeni. Protestul este anunțat împotriva celor nouă ani de guvernare. În cardul manifestației va fi prezentat programul politic al partidului și acțiunile care vor fi întreprinse până pe 24 februarie, când vor avea loc alegerile parlamentare, transmite IPN.

Ion Ceban, secretar pentru ideologie al PSRM, într-o conferință de presă a comunicat că formațiunea a organizat până în prezent mitinguri de protest în țară, la care au fost prezentați candidații la funcția de deputat pentru alegerile parlamentare.

Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Vlad Batrîncea, a precizat că au fost aleși 38 de candidați, însă discuțiile rămân deschise până la încheierea campaniei electorale. Candidații, pentru toate circumscripțiile din țară, urmează să fie înaintați oficial de către Consiliul republicat al formațiunii. Deputatul a mai spus că PSRM se declară cea mai importantă forță de opoziție și unica alternativă pentru actuala guvernare.

Membrii PSRM au mai spus că tot mai des reprezentanții Partidului Democrat sau a formațiunilor-satelit atentează la imaginea instituției prezidențiale. Partidul Socialiștilor este gata să reacționeze la primul apel, să iasă în stradă pentru a o apăra.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.