Ion Ceban așteaptă numărarea voturilor la sediul PSRM, unde este prezent şi Igor Dodon

Ion Ceban, candidatul Partidul Socialiștilor la funcţia de primar al capitalei, susține că a fost o campanie electorală bună, iar accentele au fost mișcate de la politică şi geopolitică spre administrarea orașului. „Sper că rezultatul va fi pe măsură”, a declarat Ion Ceban într-o conferinţă de presă susținută după închiderea secțiilor de votare, transmite IPN.

Candidatul PSRM a mulțumit tuturor celor care au ales astăzi să nu stea acasă, dar să meargă la vot. Acesta a mulțumit echipei sale şi i-a îndemnat pe cei care se află la secții să fie atenți la maximum, să monitorizeze numărarea voturilor cât mai calitativ.

Ion Ceban așteaptă numărarea voturilor la sediul partidului, unde, potrivit lui, este prezent şi preşedintele Igor Dodon.

Ceban a mai spus că echipa sa este pregătită pentru orice scenariu, dar şi-a exprimat speranța că alegătorii au făcut o alegere şi rezultatul votării  va fi cel pe care şi l-au dorit.

Peste 248 de mii de votanți din municipiul Chișinău au participat la cel de-al doilea tur al alegerilor locale noi, ceea ce constituie peste 39% din numărul alegătorilor înscriși pe listele electorale.

În turul doi nu se impune o rată de participare pentru validarea alegerilor. Este declarat ales candidatul care a obținut cel mai mare număr de voturi. Cel care va fi ales astăzi primar va deține mandatul timp de un an, până la alegerile locale generale din 2019.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.