Zinaida Greceanîi: Am votat pentru un primar gospodar, care va avea grijă de Chișinău

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a votat pentru un primar gospodar, care va avea grijă de Chișinău și de locuitorii Chișinăului, și care va avea grijă ca orașul să devină unul simpatic și confortabil pentru viață. Declarația a fost făcută la ieșirea de la urnele de vot, transmite IPN.

„Azi toată lumea vine (să voteze) cu bună dispoziție și cu nădejde în suflet, în inimă, că în sfârșit Chișinăul va avea un primar gospodar, care nu va distruge capitala Republicii Moldova, dar va făuri și va face ca să fie bine în Chișinău, ca să ne mândrim cu capitala aceasta”, a spus politiciana. Ea a mai spus că, împreună cu colegii de partid, va merge pe la secțiile de votare pentru a monitoriza procesul electoral.

În turul doi al alegerilor primarului de Chișinău, pe buletinul de vot sunt înscriși candidații:  Ion Ceban, candidatul Partidul Socialiștilor, și Andrei Năstase, candidatul Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr. Secțiile de votare sunt deschise de la 07.00 până la 21.00.