Singura soluție realistă pentru viitorul Moldovei este unirea cu România, Eugen Tomac

„Singura soluție politică realistă pentru viitorul Republicii Moldova este unirea cu România. O altă soluție pentru un viitor mai sigur pentru cetățenii Republicii Moldova nu există”, susține deputatul român Eugen Tomac, președinte executiv al Partidului Mișcarea Populară din România.

„Promovăm cu seriozitate proiectul de unire a Republicii Moldova cu România drept singura soluție politică realistă prin care se pot reîntâlni cele două maluri ale Prutului, practic românii de o parte și de alta a Prutului, despărțiți fără voia noastră. Ne întâlnim cu cetățenii, discutăm, dar ceea ce mi se pare cel mai important este să fim cinstiți în raport cu cei cărora le vorbim. Am făcut-o de fiecare dată cu convingerea că spun exact ceea ce simt și ceea ce cred”, a declarat Eugen Tomac într-o conferință de presă la IPN.

Eugen Tomac a declarat că promovează obiectivul unirii Republicii Moldova cu România împreună cu Constantin Codreanu, candidatul Partidului Unității Naționale la funcția de primar general al capitalei. „Altă soluție pentru un viitor mai sigur pentru cetățenii Republicii Moldova nu există. Uniunea Europeană, la care visează cetățenii municipiului Chișinău, este România. O altă soluție pentru a avea un trai mai bun, un viitor mai sigur, nu poate obține niciun cetățean al Republicii Moldova, dacă nu vor înțelege oamenii politici că cea mai sigură și cea mai scurtă cale este unirea cu România”, a notat deputatul.

Deputatul român a mai spus că votul pentru Constantin Codreanu înseamnă un vot pentru un viitor mai bun pentru Chișinău și pentru apropierea de Uniunea Europeană și România.

  • eugen tomac despre unirea cu romania.mp3
  •     0

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.