Mișcarea Antimafie se adresează Maiei Sandu să participe la alegerile din Chișinău

Partidul Politic Mișcarea Populară Antimafie se adresează liderei PAS, Maia Sandu, să participe la alegerile primarului general al municipiului Chișinău, din 20 mai. Vineri, 16 martie, la o conferință de presă la IPN, vicepreședintele formațiunii, Daniela Bodrug, a făcut apel către Partidul Liberal și Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr să renunțe la candidaturile anunțate și să o susțină necondiționat pe Maia Sandu.

Daniela Bodrug a îndemnat partidele pro-europene și unioniste să renunțe la desemnarea propriilor candidați la funcția de primar al municipiului Chișinău și să-și declare sprijinul pentru Maia Sandu, în interesul cetățenilor și al locuitorilor capitalei. Daniela Bodrug l-a îndemnat şi pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, să promoveze mesaje de susținere a Maiei Sandu.

În aceeași conferință, Daniela Bodrug a criticat decizia liberalului Dorin Chirtoacă de a-și depune mandatul de primar în cel mai nepotrivit moment politic, când capitala riscă să ajungă pe mâinile socialiștilor. Astfel, se creează premise pentru o eventuală victorie la nivel de țară a forțelor pro ruse, la alegerile parlamentare din toamnă. „Consecințele pot fi grave pentru Republica Moldova și pentru cetățenii ei. Iar inacțiunile partidelor pro europene şi unioniste vor sta sub semnul unei iresponsabilități politice, demne de condamnat”, a spus Daniela Bodrug.

Potrivit Danielei Bodrug, Maia Sandu are în acest moment cel mai mare sprijin electoral și are obligația morală de a acționa prompt, hotărât și în timp util, deoarece chișinăuienii nu pot fi lăsați pe mâna candidatului lui Igor Dodon sau a lui Vlad Plahotniuc.

  • daniel bodrug apelul miscarii antimafie.mp3
  •     0

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.