Ion Ceban: În Primărie vom susține doar proiectele legate de buget și inițiative sociale

Consilierii locali ai Partidului Socialiștilor din Consiliul municipal Chișinău vor susține în continuare doar proiectele legate de buget și inițiative sociale. La fel, vor insista pe consultarea proiectelor de decizie cu societatea civilă. Despre aceasta a comunicat, la un briefing de presă, consilierul Ion Ceban, transmite IPN.

Potrivit datelor prezentate la briefing, pe parcursul anului fracțiunea PSRM a înaintat în CMC 114 inițiative cu caracter social și economic. A susținut peste o mie de audiențe și a primit peste 3,6 mii de petiții de la cetățeni.

Comentând rezultatele referendumului de revocare a primarului general, Ion Ceban a spus că Primăria a ajuns pe mâna Partidului Democrat, iar de asta se fac vinovați toți cei care au chemat cetățenii la boicotarea plebiscitului.

„Noi am încercat să fim maximum apolitici în această campanie. Am punctat doar părțile negative ale administrării proaste și ce ar urma să fie dacă eventual eșuează referendumul”, a mai spus Ion Ceban.

Consilierul local a ținut să reitereze că fracțiunea PSRM din CMC va continua să activeze în beneficiul locuitorilor municipiului Chișinău, indiferent preferințele lor politice.

  • ion ceban despre realizarile fractiunii psrm in cmc de la inceoputul anului.mp3
  •     0
  •   

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.