Maia Sandu: Acum un an, nu am recurs la metode nedemocratice de dragul câștigului

La un an de la alegerile care l-au făcut pe Igor Dodon președinte al Republicii Moldova, contracandidata acestuia, Maia Sandu, scrie într-un comentariu pe Facebook că, acum un an, s-a dus o luptă nedreaptă, însă nu a recurs la arme și metode nedemocratice de dragul câștigului. Maia Sandu spune că partidul pe care îl conduce este și astăzi, așa cum a pornit atunci, sincer în dorința de a schimba lucrurile în Republica Moldova, transmite IPN.

„Datorită cetățenilor, PAS există și continuă efortul de readucere a normalității în Moldova, de readucere a bunului-simț în clasa politică, în ciuda abuzurilor constante din partea guvernării și a încercărilor nedemocratice de a opri schimbarea. Responsabilitatea noastră este în fața oamenilor, nu în fața unor grupuri de interese, și vom continua să reprezentăm interesele oamenilor”, a comentat Maia Sandu.

Lidera PAS mai spune că încrederea pe care i-au oferit-o cei peste 766 de mii de oameni la 13 noiembrie 2016 a fost pentru visul unei Moldove a bunăstării. Maia Sandu a amintit că aproape 120 de mii de cetățeni din afara țării au ieșit la vot, mobilizându-se, parcurgând sute și mii de kilometri, pentru că încă mai cred în Republica Moldova, în șansa de a trăi mai bine.

În urma turului II de scrutin prezidențial, din 13 noiembrie 2016, Igor Dodon a acumulat 52,11% din voturi, iar Maia Sandu – 47,89%.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.