Şapte secretari generali de stat au promovat concursul pentru ocuparea funcțiilor publice

Comisia pentru organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a funcțiilor publice de conducere de nivel superior a selectat şapte secretari generali de stat în cadrul ministerelor, urmare a interviurilor susţinute de cei 44 de candidați admiși la această probă. Interviurile au fost desfăşurate în perioada 16 – 17 octombrie curent, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Guvernului.

Câştigătorii concursului pentru funcția de secretar general de stat în cadrul ministerelor sunt: Radu Burduja - Ministerul Apărării, Boris Gîlca - Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Anatolie Munteanu - Ministerul Justiţiei, Mihail Căpățână - Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Igor Șarov - Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Iulia Iabanji-Costin - Ministerul Economiei şi Infrastructurii, Iurie  Ușurelu - Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului.

De asemenea, Comisia a examinat dosarele depuse la concursul pentru funcțiile de secretar de stat în cadrul ministerelor și a prelungit termenul pentru depunerea dosarelor la funcţia de secretar general de stat în cadrul Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Finanţelor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.