Guvernul condus de Pavel Filip își va duce mandatul până la capăt, Vlad Plahotniuc

Actualul Guvern, condus de premierul Pavel Filip, își va duce mandatul până la capăt și nu există nicio intenție de schimbare a acestuia din funcție și nicio intenție a liderului PDM de a ocupa această funcție. Asigurări în acest sens dă președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, în contextul în care mai multe instituții de presă și unii politicieni au vehiculat ieri, 17 octombrie, în spațiul public, informații privind posibila înlocuire din funcție a prim-ministrului.

„Calificăm informațiile false apărute din nou în spațiul public pe aceste subiect ca fiind minciuni lansate de câteva personaje toxice, care se ascund în spatele activității politice sau jurnalistice pentru a manipula opinia publică. Această informație falsă a mai fost vehiculată de patru ori în acest an și de fiecare dată a fost infirmată de PDM atât prin comunicări publice, cât și prin acțiunile sale”, se menționează în comunicatul de presă emis de formațiune.

Președintele PDM și întreaga conducere a partidului își exprimă satisfacția față de activitatea prim-ministrului și îi acordă toată susținerea politică lui și echipei de miniștri, pe care îi va sprijini activ în îndeplinirea cu succes a programului de guvernare, se mai spune în comunicat. 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.