Andrian Candu a adus scuze României pentru declarațiile președintelui Igor Dodon

Președintele Parlamentului Andrian Candu a adus scuze României pentru declarațiile tăioase ale președintelui Republicii Moldova Igor Dodon din ultima perioadă. „Un președinte care se confruntă cu lipsa competențelor, compensează cu declarații tăioase. Reformele și integrarea europeană rămân prioritatea noastră, iar România –  partenerul numărul unu al Republicii Moldova și avocatul nostru în procesul de integrare europeană”, a spus Andrian Candu după întrevederea trilaterală cu președintele Camerei Deputaților și președintele Senatului României, transmite IPN.

La întrevederea cu Nicolae-Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, Andrian Candu a subliniat determinarea autorităților de a implementa în continuare prevederile Acordului de Asociere și continuarea parcursului european prin promovarea unor reforme în beneficiul oamenilor.

La rândul lor, oficialii români au comunicat deschiderea României pentru susținerea Republicii Moldova în efortul de apropiere de standardele europene, în particular în domeniul socio-cultural, de securitate energetică, infrastructură și cel agricol.

Președintele Parlamentului a efectuat o vizită de lucru în România, unde a participat la Summitul Aspen Energy, organizat anual de către Institutul Aspen România.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.