Andrian Candu: Raportul Kroll 2 va fi gata la sfârșitul lunii octombrie

Raportul Kroll 2 va fi gata la sfârșitul lunii octombrie-începutul lunii noiembrie. Declarația a fost făcută de președintele Parlamentului, Andrian Candu, în cadrul emisiunii „Fabrika” de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

„Cei de la Kroll au dat perioadă estimativă când va fi gata raportul – sfârșitul lunii octombrie-începutul lunii noiembrie. Noi nu avem alte informații decât asta pe care o primim de la compania Kroll și noi toți suntem în așteptarea raportului”, a declarat șeful legislativului.

Andrian Candu a menționat că în prezent raport Kroll 2 nu există. „El este încă în proces de elaborare. În timpul cel mai apropiat, într-o săptămână-două, vom avea o ședință cu cei de la Kroll pentru a discuta și despre strategia de recuperare a activelor de peste hotare”, a spus președintele Parlamentului. Andrian Candu a afirmat că atunci când va apărea raportul, va fi luată decizia când și cum va fi făcut public.

În altă ordine de idei, președintele legislativului a declarat că o nouă misiune a Fondului Monetar Internațional urmează să vină în Republica Moldova pe 25 octombrie.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE