Andrei Năstase: Eu nu pot fi influenţat de nimeni

Liderul PPPDA, Andrei Năstase, susţine că a luat decizia de a se retrage din cursa prezidenţială din propria iniţiativă, fără a fi impus de cineva. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune „N 4”, transmite IPN.

”Nu m-a impus nimeni, nici cei din Vest, nici cei din SUA. Nu sunt omul care poate fi influenţat. Am luat decizia pentru binele ţării, aşa cum mi-a dictat conştiinţa. Am fost până nu demult pe picior de egalitate cu Maia Sandu. Dar în cele din urmă am scăzut puţin în sondaje după atacurile fără precedent din partea grupărilor mediatice ale lui Plahotniuc. Nu sunt de acord că aici s-a sfârşit cariera mea politică. Oamenii vor aprecia gestul meu”, a precizat Năstase.

Liderul PPPDA şi-a exprimat regretul în legătură cu faptul că nu a fost desemnat mai înainte candidatul comun la prezidenţiale. „Ne-a rămas foarte puţin timp pentru campanie. Trebuia să facem acest lucru mai înainte”.

Andrei Năstase a spus că formaţiunea pe care o conduce îşi va concentra activitatea asupra lui Marian Lupu, pentru a nu admite ca acesta să ajungă în turul doi. „Trebuie să fim foarte atenţi, altfel ne trezim cu Lupu preşedinte. Trebuie să facem tot posibilul ca Lupu să nu ajungă în turul doi. După care ne vom ocupa de Dodon”, a spus Năstase.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.