Poliția de Frontieră și-a deschis ușile pentru cei interesați să îi cunoască activitatea

Persoanele prezente la sediul Poliției de Frontieră au avut posibilitatea să își verifice actele de călătorie, să își analizeze amprentele, să facă cunoștință cu tehnica din dotarea polițiștilor de frontieră și să viziteze birourile acestora. Totul a fost posibil în cadrul „Zilei Ușilor Deschise”, eveniment organizat pe 17 august în contextul „Zilelor Diasporei”, transmite IPN.

Rosian Vasiloi, șeful Poliției de Frontieră, a declarat că acest gen de evenimente au devenit o tradiție. „Am deschis ușile și pentru colegii mei din Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, care să vină aici cu copiii, pentru foștii noștri colegi care, din anumite considerente, se află acum în diaspora, dar și alți cetățeni care doresc să vină să vadă cu ce se ocupă în realitate Poliția de Frontieră”, a declarat Rosian Vasiloi.

Șeful Poliției de Frontieră a precizat că vizitatorii au astfel posibilitatea să vadă fața umană a Poliției de Frontieră. Nu este prima dată când Poliția de Frontieră derulează astfel de evenimente, în care toți cetățenii pot vedea mai îndeaproape munca polițiștilor aflați la hotarele Republicii Moldova.

Organizatorii au pregătit surprize pentru copiii prezenți la eveniment. Micii vizitatori au avut posibilitatea să își demonstreze talentele la desen, toți fiind răsplătiți cu înghețată.

Punctul culminant al evenimentului a fost pregătit de chinologii Poliției de Frontieră. Cei prezenți au avut parte de un program de demonstrații cu Lucky, vedeta câinilor de serviciu care însoțesc polițiștii de frontieră.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.