Platforma Moldova lansează campania națională „Vocea Poporului”

Asociația obștească „Platforma Moldova”, condusă de Irina Vlah, lansează campania națională „Vocea Poporului”. Campania are drept scop transmiterea informațiilor despre problemele oamenilor către autoritățile Republicii Moldova.

Într-un briefing de presă la IPN, Irina Vlah a explicat necesitatea unei astfel de campanii prin faptul că mulți locuitori ai țării se plâng de inacțiunile autorităților, cărora „le este frică să se întâlnească cu oamenii și nu vor să audă despre problemele lor”.

„În ultimele luni, eu și colegii mei de la Platforma Moldova am călătorit mult prin sate, am comunicat cu oamenii și în acest timp, am înțeles că Guvernul trăiește într-o lume paralelă, nu cunoaște deloc problemele reale ale oamenilor, acționează pe baza intereselor sale înguste, ignorând complet interesele reale ale cetățenilor ”, a spus Irina Vlah.

Politiciana a acuzat-o pe președinta Republicii Moldova și pe regimul PAS că „s-au închis în turnul lor ca să nu audă gemetele oamenilor săraci și continuă să conducă după cum consideră de cuviință și nu așa cum le cere interesele țării și ale oamenilor”.

În cadrul campaniei „Vocea Poporului”, echipa Irinei Vlah intenționează să colecteze informații de la oameni despre problemele lor, precum și opiniile și propunerile acestora pentru rezolvarea anumitor probleme, apoi să le adreseze autorităților competente.

„Vom ajuta oamenii să formuleze doleanțele concrete pe care le au și îi vom asista în procesul de sesizare a organelor responsabile ale statului. Vom bate, împreună cu oamenii, la toate ușile după care se ascund acum omuleții galbeni și îi vom determina să asculte ce-și dorește cu adevărat poporul. Dacă Maia Sandu și echipa sa nu vor dori să coboare din turnul în care s-au ascuns, ne vom urca noi până la ei” , a conchis Irina Vlah.

Notă: Agenția IPN oferă dreptul la replică persoanelor care se consideră vizate în știrile realizate de pe declarațiile organizatorilor prezentei conferințe de presă, inclusiv prin facilitarea organizării altei conferințe de presă în condiții similare.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.