Petrocub este noua deținătoare a Cupei Moldovei

Petrocub Hâncești a cucerit în premieră Cupa Moldovei la fotbal. În finala disputată pe stadionul Zimbru, echipa antrenată de Lilian Popescu a dispus la seria penalty-urilor de Sfântul Gheorghe Suruceni, transmite IPN.

Timpul regulamentar și cele două reprize de prelungiri s-au terminat la egalitate, scor 0-0. La ultima fază a timpului regulamentar, Sfântul Gheorghe a marcat prin Mihail Ghecev, însă golul a fost anulat de arbitrii din Belarus pe motiv de ofsaid. „Arbitrii din străinătate au stricat sărbătoarea în țara noastră mică”, a declarat antrenorul echipei Sfântul Gheorghe, Serghei Cebotari.

Deținătoarea trofeului a fost decisă la loviturile de departajare. Petrocub a transformat toate cele 5 penalty-uri, iar la Sfântul Gheorghe a ratat Igor Bondarenco. „Îi felicit pe băieții mei. S-au dăruit la maximum”, a spus tehnicianul formației Petrocub, Lilian Popescu.

Partida s-a jucat cu porțile închise, însă suporterii au putu urmări online meciul. Susținătorii celor două echipe au avut posibilitatea să-și încurajeze favoriții prin intermediul aplicației Zoom. În incinta stadionului au fost instalate 5 ecrane mari, pe care suporterii au apărut în imagini în timpul finalei.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.