Petrocub a surclasat-o pe Sfîntul Gheorghe

Petrocub a învins-o pe Sfîntul Gheorghe, cu 4-0, chiar la Suruceni, în derby-ul etapei a 16-a din Divizia Națională. Echipa antrenată de Lilian Popescu a înscris câte două goluri în fiecare repriză, transmite IPN.

Scorul a fost deschis în minutul 8, de Ion Jardan, care a ajuns la patru goluri în actuala stagiune. Un alt fundaș, Jacques Onana, a dublat avantajul în minutul 27, după o altă fază fixă.

În minutul 90, Petrocub a beneficiat de un penalty. Alexandru Onica a trimis în bară, dar pe reluare a reușit să-l învingă pe portarul Nicolae Calancea. Peste două minute, scorul capătă proporții. Senegalezul Sidi Sagna a trimis nefericit mingea în propria poartă.

„Am venit aici după trei puncte. A fost un meci important pentru noi”, a declarat antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

În celelalte partide ale etapei a 16-a s-au înregistrat rezultatele: Speranța - Dacia-Buiucani 0-0, Zimbru - Dinamo-Auto 0-0, Sheriff - FC Florești 5-0 și Codru - Milsami 1-4.

În clasament, Sheriff are 45 de puncte din tot atâtea posibile. Petrocub se află pe locul 2, cu 9 puncte mai puțin ca Sheriff. Podiumul este completat de Milsami.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.