Peste 600 de polonezi au venit în Moldova înainte de meciul cu Polonia

Peste 600 de polonezi au intrat în Republica Moldova, începând cu data de 5 iunie şi până astăzi, 7 iunie, când are loc meciul cu Polonia. Informaţia a fost comunicată pentru IPN de către purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, Daniela Mânzatu.

Meciul retur Moldova-Polonia din preliminariile Campionatului Mondial la Fotbal 2014, are loc în această seară, pe stadionul Zimbru, cu începere de la ora 21.15. Stadionul Zimbru are peste 10 mii de locuri, iar FMF a oferit 400 de bilete suporterilor din Polonia.

Moldova a jucat meciul tur cu Polonia în septembrie anul trecut, atunci a pierdut cu scorul 2-0. Polonia ocupă locul 3 în grupa H, cu 8 puncte la activ. Pentru polonezi partida este crucială, în cazul unei remize sau înfrângeri, aceştia pierd practic orice şansă de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia. Liderul grupei este Muntenegru, cu 14 puncte, urmat de Anglia, cu 12 puncte. Republica Moldova ocupă  locul 5, având 4 puncte. La campionat ajung primii calificaţi din fiecare grupă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.