Peste 600 de angajați DGLCA au asigurat dezinfecția în Chișinău săptămâna trecută

Peste 600 de angajați ai Direcției generale locativ-comunală și amenajare au asigurat săptămâna trecută, în fiecare zi, dezinfectarea stațiilor de așteptare, a camerelor de gunoi și a terenurilor de joacă, transmite IPN.

La ședința de la Primărie, șeful Direcției, Ion Burdiumov, a menționat că au fost dezinfectate peste 600 de camere de gunoi, peste 30 de platforme de evacuare a deșurilor, circa 800 de coșuri de gunoi instalate în stații. În fiecare zi, se dezinfectează peste 300 de terenuri de joacă, aproximativ 50 de terenuri de fitness și peste 370 de stații de așteptare.

Ion Burdiumov dă asigurări că toți angajații poartă mănuși, măști și costume speciale. De asemneea, a menționat că DGLCA a achiziționat suficiente cantități de hipoclorit pentru dezinfecția suprafețelor, care vor ajunge până la sfârșitul lunii aprilie.

Toate întreprinderile din subordine au primit săptămâna trecută termomentre fără contact și li s-a solicitat directorilor ca, în fiecare dimineață, să fie măsurată temperatura fiecărui angajat, iar rezultatele măsurării să fie înscrise într-un registru special.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.