Peste 100 de specialiști se vor întruni într-o conferință energetică la Chișinău

Peste 100 de invitați, specialiștii în energetică din țară și de peste hotare, se vor întruni la Chișinău, în perioada 12-13 decembrie curent, la Conferința internațională: „Importanța CET-urilor pentru securitatea energetică și eficiența încălzirii centralizate. Soluții și provocări”, organizată de Termoelectrica SA, transmite IPN.

Evenimentul va convoca specialiști în domeniul energetic, reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, operatori energetici, precum și membri ai mediului academic și societății civile.

Conferința este la a III-a ediție și are drept scop crearea unei platforme de comunicare, dezbatere și interacțiune cu privire la  identificarea oportunităților de modernizare și dezvoltare a sistemului energetic național și asigurarea cetățenilor cu servicii energetice calitative.

Programul include o agendă de două zile. Pe data de 12 decembrie va avea loc Conferința și lansarea platformei de comunicare la Hotelul Radison Blu, Sala Loft. Iar a doua zi, 13 decembrie, organizatorii evenimentului vor desfășura o excursie la obiectele energetice ale întreprinderii.

Accesul la evenimente va fi asigurat doar în baza înregistrării prealabile.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.