Pensionarii din capitală vor călători în continuare gratuit în troleibuze și autobuze, primar

Pensionarii din capitală vor călători în continuare gratuit în troleibuze și autobuze. Precizările sunt făcute de primarul Ion Ceban, potrivit căruia au apărut informații false precum că din octombrie sau din ianuarie anul viitor aceste categorii de persoane vor achita pentru călătorie, transmite IPN.

„Informațiile că din octombrie 2022 sau din ianuarie 2023 aceste categorii de persoane vor achita tichetele reprezintă o minciună crasă inventată în laboratoarele guvernării. Vin cu aceste precizări după ce în aceste zile am fost abordat de mulți pensionari care spun că au auzit din „baba-presă” că din 1 ianuarie 2023 vor achita pentru călătoriile în transportul public”, susține edilul.

Acesta a reiterat că pensionarii în continuare vor călători gratuit. „Primăria Capitalei nu-și propune în niciun fel să modifice procedura de plată. Nu știu ce urmărește guvernarea și cum ar putea influența acest proces? Dar, repet, aceste minciuni și altele au un scop clar - denigrarea mea, a echipei și Primăriei Chișinău”, a mai spus Ion Ceban.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.