Pe strada Sadoveanu din sectorul Ciocana a fost amenajat un teren de fitness/work-out

În curtea de bloc din strada M. Sadoveanu, 26/3 din sectorul Ciocana al capitalei a fost amenajat un teren de fitness/work-out.

Contactată de IPN, Irina Boțu, comunicator la Direcția generală locativ-comunală și amenajare, a declarat că au fost executate și alte lucrări pentru a pune în valoare spațiul verde din preajma terenului.

„Sunt locuri în care locuitorii capitalei se pot recrea, pot face sport în aer liber, iar copiii să se joace. Promovăm astfel un mod sănătos de viață, dar și confortul chișinăuienilor”, a mai spus Irina Boțu.Și în sectorul Botanica, pe bulevardul Dacia, 3/2, au fost efectuate lucrări de pregătire și nivelare a terenului pentru instalarea terenului de fitness/work-out. Lucrări similare au loc și pe strada Doina, 104/2 din sectorul Râșcani. Anterior, aici a fost amenajat un teren de minifotbal.

Adresele sunt selectate conform solicitărilor parvenite din partea locatarilor, în coordonare cu preturile de sector. Companiile care efectuează lucrările au fost selectate în urma procedurii de licitație. Banii pentru aceste lucrări sunt din bugetul municipal.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.