Pe 9 mai cetățenii vor putea vorbi direct cu viceprimarii capitalei în PMAN

Locuitorii și oaspeții capitalei vor avea ocazia să comunice direct cu viceprimarii municipiului Chișinău în Ziua Europei, marcată pe 9 mai. În Piața Marii Adunări Naționale va fi instalat cortul Primăriei Chișinău cu toate proiectele finanțate de Uniunea Europeană, a anunțat viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, citat de IPN.

Ilie Ceban a spus că vor fi prezenți toții viceprimarii care vor purta discuții cu cetățeni și îi vor informa despre proiecte în derulare și planuri de viitor. Va fi prezentat inclusiv proiectul de amploare privind reabilitarea râului Bâc, finanțat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

De Ziua Europei, cetățenii vor putea discuta cu și cu miniștrii în cortul Guvernului din PMAN. 18 dintre statele membre ale Uniunii Europene și 30 de proiecte finanțate de UE în Republica Moldova vor oferi vizitatorilor informații despre activitățile derulate și beneficiarii concreți sau potențiali ai asistenței oferite. Seara publicul este așteptat la un concert susținut de Cristofor Aldea-Teodorovici & Orchestra, The Urs, Lupii lui Calancea, ansamblul „Hecenii” și Kalush Orchestra din Ucraina – câștigătorii Eurovision 2022 și alții.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.