Pavel Filip efectuează o vizită oficială în Georgia

Prim-ministrul Pavel Filip întreprinde, în perioada 27-29 noiembrie, o vizită oficială în Georgia. Premierul va avea întrevederi cu mai mulți oficiali de nivel înalt și va participa la „Tbilisi Belt and Road Forum”, anunță un comunicat de presă remis de serviciul de presă al Guvernului.

Pavel Filip se va întâlni cu premierul georgian, Giorgi Kvirikashvili, cu preşedintele Parlamentului, Irakli Kobakhidze și cu președintele Georgiei, Giorgi Margvelashvili, transmite IPN.

La 28 noiembrie, șeful executivului va participa la „Tbilisi Belt and Road Forum”. În cadrul evenimentului, vor fi abordate chestiuni ce ţin de facilitarea comerțului în contextul inițiativei Belt and Road (Un circuit, un drum - „Drumul Mătăsii”), modernizarea infrastructurii transporturilor, conexiunea digitală și asigurarea securității energetice.

În marja lucrărilor forumului, premierul Pavel Filip va avea o întrevedere cu omologul său ucrainean, Volodimir Groisman, şi cu vicepreşedintele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Alain Pilloux.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.