Patru răniți în explozia de aseară. IGSU înaintează prima versiune

Explozia care s-a produs aseară, 22 februarie, într-un bloc de locuit de pe strada Independenței din capitală a avut loc din cauza încălcării regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea echipamentului ce funcționează pe bază de gaz natural. Aceasta este o primă versiune avansată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, transmite IPN.

Deflagrația a avut loc la bucătăria comună de la etajul doi al unui bloc cu șase  niveluri. În urma exploziei, patru persoane au avut de suferit. Inițial se anunța despre trei.

Trei minori cu vârstele de un an, zece ani și șaisprezece ani au fost duși la spitalele „Valentin Ignatenco” și „Emilian Coțaga” . Minorii de un an și zece ani au primit traumatisme ușoare, fiind în exteriorul blocului în momentul producerii deflagrației, iar băiatul de șaisprezece ani a primit arsuri de gradul I, II și III pe mâini, piept și față, fiind în încăperea unde s-a produs deflagrația. O femeie, care de asemenea s-a aflat în exteriorul blocului, s-a ales cu traumatisme ușoare.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.