Partidul Șor și-a prezentat candidatul pentru funcția de primar al capitalei

Partidul Politic Șor și-a prezentat miercuri, 21 martie, candidatul pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău. Este vorba despre viceprimarul orașului Orhei, Reghina Apostolova, fost pretor al sectorului Râșcani și fost consilier municipal în Chișinău, transmite IPN.

Într-un briefing de presă, președintele formațiunii, primarul de Orhei Ilan Șor, a declarat că alegerile noi, de fapt, nu sunt decât o risipă de bani, pe motiv că primarul este ales doar pentru un an, iar Consiliul municipal rămâne în componența veche. În opinia sa, alegerile primarului și alegerile CMC trebuie să aibă loc concomitent. Chiar și așa, spune Ilan Șor, formațiunea nu a putut să rămână în afara procesului electoral.

Reghina Apostolova a dat dovadă de profesionalism în funcțiile deținute în capitală. Și în calitate de viceprimar de Orhei, a realizat proiecte minunate, a declarat Ilan Șor. În biografia candidatei sunt doar momente pozitive, care demonstrează că va reuși să schimbe și în capitală lucrurile spre bine, într-un timp foarte scurt, a adăugat Șor.

Întrebat de ce nu candidează personal, Ilan Șor a spus că nu pleacă din funcția de primar al Orheiului pentru că nu a reușit deocamdată să-și onoreze toate promisiunile făcute localnicilor.

Reghina Apostolova a declarat că este onorată să candideze la alegerile primarului de Chișinău și are convingerea că, împreună cu echipa Partidului Șor, va reuși să facă lucruri frumoase în capitală, la fel cum se întâmplă la Orhei. Problemele din Chișinău nu diferă foarte mult de cele care existau la Orhei, pentru că și aici oamenii își doresc drumuri bune, terenuri de joacă, zone de odihnă, salarii decente etc. și aceste lucruri pot fi realizate într-o perioadă scurtă de timp, a spus candidata.  Reghina Apostolova a adăugat că Primăria nu este o arenă pentru dezbateri politice, dar un centru de dezvoltare pentru proiectele economice și sociale.

Vicepreședinta Partidului Șor, Marina Tauber, a declarat că până acum în Chișinău, primarii au fost aleși pe criterii politice și geopolitice, nu în baza competențelor și a experiențe. Potrivit ei, echipa sa cunoaște cum să muncească și va munci cot la cot pentru a demonstra că schimbările pot fi făcute. Și lucrurile realizate în Orhei sunt o dovadă că se va reuși și la Chișinău.

Cât privește alegerile noi din alte localități, inclusiv municipiul Bălți, formațiunea își va prezenta oferta la o altă dată.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.