Partidul Politic „Șor” a depus actele la CEC

Partidul Politic „Șor” a depus la Comisia Electorală Centrală actele pentru înregistrarea în cursa electorală la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Marina Tauber, vicepreședinta partidului, a spus că au depus actele în prima zi în care a fost posibil pentru că vor să aibă mai mult timp pentru discuții cu cetățenii și mai mult timp pentru a ieși din criza politică, economică și social în care este Republica Moldova.

Marina Tauber a evitat să numească persoanele înscrise pe lista electorală a partidului, menționând că despre ei, dar și despre campania electorală va vorbi liderul partidului, Ilan Șor, în cadrul unui live care va avea loc la ora 18.00. „Echipa noastră este compusă de profesioniști, oameni de treabă. Oameni care deja au făcut multe lucruri frumoase și utile pentru Republica Moldova. […] Eu știu că vom avea rezultate foarte bune și eu știu că Partidul Politic „Șor” va câștiga aceste alegeri și va fi acel partid care va continua reconstrucția și modernizarea Republicii Moldova”, a declarat Marina Tauber.

Deputata așteaptă o cursă electorală transparentă și corectă și mizează să câștige cel care e puternic și nu cel care are mai multe pârghii administrative. Totodată, s-a arătat convinsă că partidul pe care-l reprezintă va avea majoritatea în Parlament. „Sper că în această campanie nu vor fi arestări, presiuni și sper că noi o să putem demonstra cine din noi este cel mai puternic. Sperăm să nu fie nicio influență din străinătate, pentru că doar noi, moldovenii, cunoaștem cum trebuie să fie Moldova noastră”, a mai spus vicepreședinta partidului.

Astăzi, 14 mai, este prima zi când candidații la funcția de deputat pot depune actele la CEC.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.