Parlamentul fără cvorum. Moțiunea simplă pe activitatea MAI a eșuat

Moțiunea simplă pe activitatea Ministerului Afacerilor Interne a eșuat, având în vedere lipsa cvorumului în plenul Parlamentului. La ședință s-au prezentat doar 38 de deputați. Au lipsit deputații Fracțiunii Partidului Socialiștilor , cei ai Platformei Pentru Moldova”, care include și Fracțiunea Șor, și deputații neafiliați, transmite IPN.

„Sunt nevoită să constat lipsa cvorumului. Ce înseamnă lucrul ăsta – a expus Curtea Constituțională. Moțiunea este eșuată. Vă mulțumesc la cei care ați venit. De asemenea, și dumneavoastră, domnule ministru vă mulțumesc. Nu putem să începem ședința. Vă mulțumesc”, a declarat președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Moțiunea simplă pe activitatea Ministerului Afacerilor Interne a fost înaintată de deputații Partidului Platforma Demnitate și Adevăr și Partidului Acțiune și Solidaritate, în data de 19 noiembrie. Potrivit autorilor, prin moțiune nu s-a cerut să fie demis ministrul, ci Parlamentul să ia o poziție în legătură cu activitatea acestui minister, pretextul fiind cazurile de răpire de oameni de structurile transnistrene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE