OTP Bank continuă să investească în modernizarea rețelei sale de sucursale

20 Octombrie 2021

Clienții OTP Bank din nordul țării, persoane fizice și persoane juridice, se bucură acum de asistență bancară profesionistă, comoditate și deservire impecabilă într-o nouă locație OTP Bank din orașul Fălești - mai accesibilă, modernă și aliniată standardelor Grupului OTP.

Activitatea sucursalei a început în decembrie 2013, contribuind de-a lungul anilor la dezvoltarea mediului de afaceri din nordul țării, prin oferirea soluțiilor financiare adaptate fiecărui client în parte.

Inaugurarea oficială a noului sediu al sucursalei nr. 50 Fălești, situat pe strada Mihai Eminescu, nr. 2a, a avut loc în data de 19 octombrie curent, la eveniment fiind invitați clienții fideli ai sucursalei, dar și membri importanți din managementul băncii.

 

 

 

Svetlana Florea, directorul sucursalei OTP Bank Fălești, manevrează aptitudinile echipei și asigură funcționalitatea agilă a acestei: „Mă bucură faptul că astăzi putem răsplăti clienții noștri pentru fidelitate și alegere, prin servicii bancare prestate într-o locație atât de plăcută și comodă. Pentru mica noastră echipă, sucursala este o a doua noastră casă, aici împărtășim din grijile și victoriile noastre zilnice. Sunt onorată de succesul zilei de azi și știu că l-am meritat cu toții, pe deplin, prin faptul că ne iubim munca.”

 


După ani de experiență, știm exact de ce au nevoie clienții noștri: rapiditate și confort în deservire, produse simple și accesibile, aplicații moderne și performante, și nu în ultimul rând o echipă profesionistă și dedicată. OTP Bank se află în topul băncilor din Moldova, după numărul, volumul, dar și calitatea creditelor acordate persoanelor fizice și juridice, depozitelor, dar și altor produse bancare. Calitatea produselor și serviciilor noastre este primordială și aplicăm aceleași standarde în deservire în fiecare sucursală OTP Bank, fie la sud, centru sau nordul țării. Clienții noști au încredere în noi, acesta este principalul element al parteneriatului pe care îl avem. #mobiasbancadevineOTPBank și continuă să susțină potențialul economic al zonei de nord a țării.” a declarat Petru Delinschi – Vicepreședinte - Director Comercial Retail Banking.

Vă așteptăm cu drag în noul sediu din or. Fălești dar și în oricare altă sucursală din țară, gata să vă oferim produse bancare de calitate.


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE